Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/3/9/0/adfaerdsdyrlaegen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/0/adfaerdsdyrlaegen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/0/adfaerdsdyrlaegen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679 Til dyrlæger – Adfærdsdyrlægen

Til dyrlæger

Til dyrlæger 2017-08-13T21:31:12+00:00

Er du henvisende dyrlæge, kan jeg tilbyde sparring til dig og din dyrlægeklinik. Jeg hjælper gerne med udredning, og I kan henvise patienter til mig.

Ved en konsultation på dyreklinikken, uanset om det drejer sig om den årlige sundhedsundersøgelse med vaccination eller et besøg med et specifikt problem, har hunde-/katteejeren ofte et par spørgsmål relateret til adfærd

Mange af de adfærdsrelaterede spørgsmål kan besvares i konsultationen, men når der er større udfordringer, er det hensigtsmæssigt at henvise til en faglig udredning.

Når I i klinikken oplever, at I står med en hund eller kat, der har et adfærdsmæssigt problem, som I har brug for at henvise, kan I henvise til mig.

I er altid velkomne til at ringe til mig og diskutere om et givent problem er adfærdsrelateret, hvilke løsningsmuligheder, der er, prognosen etc. Jeg kan kontaktes på: kontakt@adfaerdsdyrlægen.dk og/eller mobil på tlf. 60 94 87 14.