Min store passion er forebyggelse og behandling af adfærdsproblemer hos hunde og katte. Jeg ønsker at bidrage til øget velfærd for vores firbenede venner, og gøre dit liv med dit dyr meningsfyldt.

Jeg har siden studietiden interesseret mig for adfærd og skrev afsluttende speciale på dyrlægestudiet om hundes angst i forbindelse med lyde med særlig fokus på fyrværkeri. Har efterfølgende fulgt både indenlandske og udenlandske kurser indenfor adfærdsområdet.

Efter studietiden blev jeg medlem af Dansk Selskab for Klinisk Veterinær Etologi, en underafdeling af Den Danske Dyrlægeforening, og har siden 2002 været en aktiv del af bestyrelsen. Foreningen har fokus på at styrke og udbrede kendskabet til adfærd hos familiedyr og tilbyde og videreformidle kurser indenfor området.

I de første par år som nyuddannet dyrlæge arbejdede jeg som faglig sekretær for WSAVA (World Small Animal Veterinary Association), der er en sammenslutning af dyrlægeorganisationer verden over. Deres mål er at øge velfærden for dyr gennem videnskab og uddannelse. Jeg fik et indblik i det politiske arbejde i veterinærbranchen og fik et netværk af dyrlæger fordelt over det meste af verdenen.

Siden 2004 har jeg stået for hvalpesocialiseringen på Fasanvejens Dyreklinik, hvor jeg også har fungeret som praktiserende dyrlæge og adfærdsbehandler.

Sommeren 2017 valgte jeg at blive selvstændig og oprettede Adfærdsdyrlægen. Jeg tilbyder adfærdsbehandlinger og forebyggende tiltag, der kan forbedre velfærden for både dyr og ejer. Desuden udbyder jeg kurser og foredrag indenfor adfærdsområdet.

Fra efteråret 2017 er jeg gæsteunderviser på den nye hundetræneruddannelse som KøbenhavnerSnuden udbyder.