Det er sjældent, at en adfærdsudfordring udelukkende består af et simpelt og konkret problem. Oftest er der flere årsager til problemernes opståen og der er tit flere problemstillinger involveret: – eksempelvis kan hunden, der er aggressiv på gåturene også være bange for lyden af fyrværkeri.

I disse tilfælde er et adfærdsforløb relevant.

At løse et adfærdsproblem kræver tid og tålmodighed. Det kan være udfordrende og krævende at ændre sine rutiner og vaner, og det kan være svært at holde motivationen oppe, når du skal udføre praktiske træningsøvelser med dit dyr og gennemføre nye tiltag, som skal ændre jeres hverdag sammen. Med en Adfærdspakke tilbyder jeg: – at guide og motivere dig igennem forløbet og stå til rådighed med mailkorrespondance og telefonisk kontakt undervejs, indtil problemerne er løst. Vi opsummerer og laver status på fremgangen løbende og tilretter træningstiltagene, efter de fremskridt du oplever.

Adfærdspakken indeholder et opstartsbesøg og to opfølgende besøg. Du kan selvfølgelig også vælge at tilkøbe et eller flere opfølgende besøg, hvis der er behov for dette efter opstartsbesøget. Se mere under Priser.