Alle adfærdsbehandlinger indledes med et opstartsbesøg, hvor du skal afsætte et par timer. Vi fastlægger problemets karakter og afstemmer forventningerne til, hvad du ønsker, jeg skal løse for dig.

På opstartsbesøget spørger jeg ind til den problematiske adfærd, hunden eller kattens hverdag og sammen gennemgår vi nogle praktiske øvelser og går oftest også en tur. Inden for en uge efter opstartsbesøget, vil du modtage en detaljeret og individuel træningsplan, der er målrettet dine udfordringer med dit dyr.

Nogle gange vil et opstartsbesøg ændre så meget i dine rutiner i dagligdagen og din forståelse af problemets karakter, at det løser de udfordringer, du havde med dit kæledyr. Det kan være tilgangen til, hvordan du håndterer dit kæledyr er blevet anderledes, eller at små træningsøvelser har givet et bedre samspil imellem jer og dermed gjort hverdagen lettere – og så er livet med din firbenede ven sjovt og indholdsrigt igen.

Andre gange vil det at løse et adfærdsrelateret problem være en længere proces, der kan kræve flere opfølgende besøg for at få korrigeret træningsøvelserne og tilretning af enkelte tiltag. Jeg vil i sådanne tilfælde anbefale, at du køber en Adfærdspakke.